Het verhaal van een triagist

De Huisartsendienst zoekt nieuwe medewerkers. Een triagist vertelt haar verhaal over dit betekenisvolle en uitdagende werk. Daarnaast vertelt zij wat zij zoekt in een nieuwe collega en wat de organisatie voor een nieuwe collega kan betekenen (links op foto manager Huisartsendienst, rechts op foto triagist, copywrite ©STUDIO1347).

Storytelling

"Alles draait om dat ene moment. Het moment dat de patiënt belt of voor me staat. Telkens anders, telkens nieuw. En zo belangrijk om de patiënt netjes te woord te staan, de urgentie in te schatten en het juiste vervolg te bepalen. De afwisseling inspireert me en houdt me scherp.

Ik kijk om me heen en zie mijn gewaardeerde collega´s. Ieder met hun eigen talenten, maar met een gedeelde passie voor de acute zorg. Steeds vaker bundelen we onze krachten om onze werkprocessen te optimaliseren, ons werkplezier te vergroten en onze kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen. We kunnen en mogen meedenken en meedoen, ook buiten de diensten om.

De toekomst is veelbelovend. Een nieuwe locatie bij Rijnstate. Een omgeving waar ik als triagist mijn werk mee kan vormgeven en een management dat daarin optimaal faciliteert. Een vernieuwde meldkamer. Jaargesprekken waar ontwikkeling centraal staat en niet enkel het beoordelingskader. Ik kijk er naar uit."

Ik zoek een collega die:

"Mijn passie voor de acute zorg deelt. Een collega die het gevoel heeft dat zijn of haar passies en talenten momenteel onvoldoende tot hun recht komen. Iemand die graag meedenkt en floreert in een situatie waar het echt om kwaliteit draait en niet alleen om de geschreven regels. Een collega die juist van onregelmatige diensten houdt en dit goed kan combineren met de thuissituatie. Daarnaast een collega die in het bezit is van een diploma doktersassistente of A-verpleegkundige met daarbij relevante werkervaring en kennis van de huisartsenpraktijk. Ben jij een collega die zich graag ontwikkelt en bereid is om een triagediploma te halen? Wij bieden een interne opleiding aan tot triagist, waarbij de opleiding afgesloten wordt met een erkend triagediploma."

Wat mijn organisatie voor jou kan betekenen:

Een plek waar je jezelf gehoord voelt. Waar je geen ‘poppetje’ bent, maar een gewaardeerd professional. Waar gekeken wordt naar al je talenten en passies en hoe we die kunnen inzetten. Natuurlijk passen daar een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij enthousiast bij het lezen van dit bericht en herken jij jezelf in de collega die wij zoeken? Bekijk dan de vacature op werken bij Onze Huisartsen / triagist.