Voor Elkaar in Arnhem

Wilt u helpen als iemand door corona de deur niet uit kan en hulp of een praatje nodig heeft? 
Bel ons!

Kunt u de deur niet uit en heeft u praktische hulp nodig of een luisterend oor?
Bel ons!

Voor Elkaar in Arnhem
Vanwege het coronavirus kunnen we het beste uit elkaars buurt blijven. En kun je beter binnenblijven als je tot een kwetsbare risicogroep behoort. Zo gaan we verspreiding tegen. Maar hoe kom je dan aan je boodschappen? En hoe ga je naar een belangrijke afspraak? Is er nog wel iemand waar je je verhaal aan kwijt kan? Juist nu, in onzekere tijden, is voor de oudere en/of kwetsbare Arnhemmer sociaal contact en praktische hulp belangrijk. Het idee dat de buitenwereld er nog voor je is en dat je kan bellen voor hulp of een luisterend oor zorgt dat je je minder alleen voelt.

Centraal nummer
Daarom slaan de Arnhemse organisaties voor sociaal werk de handen ineen. Er is een centraal Arnhems telefoonnummer voor praktische hulpvragen en contactverzoeken: 026-3127702.

Wij zorgen dat uw vraag in uw buurt terecht komt.

Verbind buurtbewoners met elkaar
We roepen de Arnhemmers op zich aan te melden als ze iets kunnen en willen betekenen voor een ander. En de Arnhemmer die hulp nodig heeft of een praatje wil maken gaan we in contact brengen met deze vrijwilligers. Zo verbinden we de buurtbewoners met elkaar en slaan we ons hier samen doorheen!

026-3127702 | ma t/m vr | van 10.00 tot 16.00 uur
info@voorelkaarinarnhem.nl

Klik op onderstaande button om naar de site van Voor Elkaar in Arnhem te gaan:
Voor Elkaar in Arnhem