Onderhoud spirometers en kalibratiespuiten

Onze Huisartsen heeft een raamcontract met PT Medical. Huisartsenpraktijken krijgen korting op het preventief onderhoud van spirometers en kalibratiespuiten. Het raamcontract voorziet in een korting van 10% op onderhoud en 15% op de aanschaf van gebruiksartikelen.

Onderhoud spirometer

Onderhoud van spirometers is een keer per jaar nodig. De spirometer wordt daarvoor opgestuurd naar PT Medical. Praktijken die gebruikmaken van het raamcontract krijgen één keer per jaar een factuur via Onze Huisartsen volgens een totaalopgave van PT Medical. De prijs van het preventieve onderhoud bedraagt € 89 per jaar (exclusief btw). 

Aan- of afmelden raamcontract

Onderhoud kalibratiespuit

Onderhoud van kalibratiespuiten is een keer per jaar nodig. Praktijken die gebruikmaken van het raamcontract krijgen één keer per jaar een factuur via Onze Huisartsen. De prijs van het preventieve onderhoud bedraagt € 99 per jaar (exclusief btw). 

Verbruiksartikelen

Naast het onderhoud geeft PT Medical ook een korting van 10% op spirometrie verbruiksartikelen van Carefusion, Vyaire. Verbruiksartikelen worden rechtstreeks door PT Medical aan de praktijken in rekening gebracht. Bestelling gaat eenvoudig via de webshop.

Naar de webshop