Apps en links

Handige websites en apps

Betrouwbare informatie is belangrijk. Onze Huisartsen beveelt u de volgende websites en apps aan.

Moet ik naar de dokter?

Vreemde uitslag of hoge koorts? Bij twijfel of een bezoek aan de huisarts nodig is, belt u misschien direct de assistent. Met de app Moet ik naar de dokter? kunnen mensen zelf beoordelen of het nodig is om naar de huisarts te gaan. De app geeft aan wat u kunt doen om klachten te verlichten en in welke gevallen u wel naar de huisarts moet bellen. De app voorziet in een deskundig advies.

Download de app

Of bezoek de website

Thuisarts

De website thuisarts.nl geeft onafhankelijke en betrouwbare informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte. Op de website is ook de Thuisarts app te downloaden.

Bezoek de website
EHBO

Veel mensen hebben weinig tot geen kennis van EHBO. Zorg dat u weet wat u moet doen. Met de EHBO app van het Rode Kruis heeft u altijd alle informatie bij de hand. 

Download de app

BeterOud

BeterOud wil samen met ouderen, wonen, welzijn en zorg, voor ouderen verbeteren. Op de website vindt u een overzicht van nieuwe, succesvolle en innovatieve projecten in de ouderenzorg. Mét tips, ervaringen, werkwijzen en onderbouwing. Ook treft u informatie over wat uw huisarts voor u kan betekenen in geval van vroegsignalering en wat u als oudere kwetsbaar maakt ?

Bezoek de website