Huisartsenposten

Voor gevallen waarbij u met spoed een huisarts nodig heeft op maandag t/m vrijdag van 17.00 uur 's middags tot 08.00 uur 's ochtends, in het weekend en op feestdagen gedurende 24-uur.

Kijk voor u belt wat u zelf kunt doen

Met 'Moet ik naar de dokter' of 'Thuisarts.nl' kunt u zien wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen of wanneer u beter contact met de huisarts op kunt nemen. 

 

   

Heeft uw kind Koorts?

Dan is het handig om onderstaand boekje door te lezen.

 Mijn kind heeft koorts, alles wat u wilt weten over uw kind met koorts.pdf

 

Huisartsenposten regio Arnhem

Regio Arnhem telt drie huisartsenposten; in Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid en Zevenaar. Wanneer u belt, wordt u doorverwezen naar een van onze posten. De huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar zijn dagelijks vanaf 23.00 uur gesloten. Heeft u tijdens de nachtelijke uren (van 23.00 – 08.00 uur) een consult bij de huisarts, dan wordt u uitgenodigd om de huisartsenpost Arnhem-Noord te bezoeken. Hier is eveneens de dienstapotheek gevestigd waar u een voorgeschreven recept gelijk kunt afgeven. 

Houd uw legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een overzicht van medicijnen die u momenteel gebruikt bij de hand als u belt. Neem deze gegevens ook mee als u een afspraak heeft op de huisartsenpost! Legitimatie is wettelijk verplicht op de huisartsenpost.

HKZ certificaat

De huisartsenposten van de Huisartsendienst Arnhem zijn sinds maart 2011 HKZ voor kwaliteit gecertificeerd. Dit betekent dat de organisatie jaarlijks bezocht wordt door de certificerende instelling de DEKRA.

HKZ is een keurmerk voor de zorg, gebaseerd op de ISO 9001-normering. Het certificaat bevestigt dat de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening van een goed niveau is. Wilt u meer informatie over het HKZ-certificaat? Kijk dan op de website van HKZ.