Huisartsenposten

Voor gevallen waarbij u met spoed een huisarts nodig heeft op maandag t/m vrijdag van 17.00 uur 's middags tot 08.00 uur 's ochtends, in het weekend en op feestdagen gedurende 24-uur.

 

 

 

Huisartsenposten regio Arnhem

Regio Arnhem telt drie huisartsenposten; in Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid en Zevenaar. Wanneer u belt, wordt u doorverwezen naar een van onze posten. De huisartsenposten Arnhem-Zuid en Zevenaar zijn dagelijks vanaf 23.00 uur gesloten. Heeft u tijdens de nachtelijke uren (van 23.00 – 08.00 uur) een consult bij de huisarts, dan wordt u uitgenodigd om de huisartsenpost Arnhem-Noord te bezoeken. Hier is eveneens de dienstapotheek gevestigd waar u een voorgeschreven recept gelijk kunt afgeven.

Houd uw legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een overzicht van medicijnen die u momenteel gebruikt bij de hand als u belt. Neem deze gegevens ook mee als u een afspraak heeft op de huisartsenpost! Legitimatie is wettelijk verplicht op de huisartsenpost.

HKZ certificaat

De huisartsenposten van de Huisartsendienst Arnhem zijn sinds maart 2011 voor kwaliteit HKZ-gecertificeerd. Vanaf maart 2015 zijn zij ook voor cliënt-/patiëntveiligheid gecertificeerd.

HKZ is een keurmerk voor de zorg, gebaseerd op de ISO 9001-normering. Het certificaat bevestigt dat de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening van een goed niveau is. Wilt u meer informatie over het HKZ-certificaat? Kijk dan op de website van HKZ.