Organisatie

Onze Huisartsen: één voor goede zorg in Arnhem en omgeving

Per 1 januari 2016 is Onze Huisartsen Coöperatie U.A. ontstaan door een fusie van de Huisartsenvereniging Arnhem (HVA), Ketenzorg Arnhem B.V. en de Coöperatieve Huisartsendienst Regio Arnhem (CHRA). Deze transitie heeft geleid tot Onze Huisartsen B.V. en vier werkmaatschappijen, te weten: Huisartsendienst Arnhem B.V., Ketenzorg Arnhem B.V., GGZorg Arnhem B.V. en Kwaliteit en Innovatie (KEI) Arnhem B.V.

Het doel van de fusie is het verhogen van de kwaliteit van de zorg, het tegengaan van versnippering van de eerstelijnszorg en het creëren van een organisatie die een goede (gespreks-)partner is voor alle relevante partijen in het zorgveld. Hiermee wordt de centrale positie van de huisarts in Arnhem en omgeving versterkt, als vertrouwenspersoon en als medisch behandelaar.  


 
Centraal aanspreekpunt

Onze Huisartsen vormt één krachtige en efficiënte organisatie, die door de huisartsen wordt gedragen. Daarmee blijft de zorg voor de patiënt toegankelijk en van een hoge kwaliteit.

Onze Huisartsen is het centrale aanspreekpunt voor de (eerstelijns)zorg in Arnhem en omgeving.  

 
Onze Huisartsen heeft als doel:

  • Versterken en ondersteunen van de huisartsen;
  • Zorgen voor transparantie, goede communicatie, betrokkenheid, vernieuwing, initiatief, betrouw-baarheid en verbinding in de organisatie;
  • Een efficiënte en effectieve structuur;
  • Eén herkenbaar gezicht naar binnen en naar buiten voor de eerstelijnszorg in de regio.