Werken bij Onze Huisartsen

Waarnemend huisarts (HIDHA) Lobith

Huisartsenpraktijk Geuzenwaard is op zoek naar een enthousiaste waarnemend huisarts die het team komt versterken. Samen zetten we ons in voor de continuïteit van de huisartsenzorg. Bekijk hier eerst onze wervingsfilm

Gezondheidscentrum Geuzenwaard

De huisartsenpraktijk in Lobith ligt in een landelijke omgeving nabij de Duitse grens. Het voormalig gemeentehuis is verbouwd tot een gezondheidscentrum. Dit gezondheidscentrum heeft veel zorg en faciliteiten onder één dak. Naast de huisartsenpraktijk is er ook een apotheek, fysiotherapie, tandarts, logopedie, cesartherapie, ergotherapie, thuiszorg, politie, sociaal team, bibliotheek, psycholoog, handtherapeut en prikpost.

Huisartsengroep Gelders Eiland

De huisartsenpraktijk heeft een populatie van ongeveer 5.600 patiënten. De maatschap bestaat nu uit 3 praktijkhouders en 1 vaste waarnemer. De maatschap wordt ondersteund door een praktijk-manager, 5 praktijkassistentes, 2 balie-assistentes, 1 PA, 2 POH-S, 1 POH-GGZ en 1 POH-GGZ Jeugd. Met elkaar leveren wij een breed pakket aan eerstelijnszorg. Daarnaast worden opleidingen verzorgd aan co-assistenten en praktijkassistenten. De avond-, nacht- en weekenddiensten worden verzorgd vanuit de huisartsenposten in Arnhem en Zevenaar. Samen met twee andere praktijken in Pannerden en Herwen vormen wij de Huisartsengroep (Hagro) Gelders Eiland en zijn we aangesloten bij coöperatie Onze Huisartsen.

Wij bieden een plezierig werkklimaat en een fijne werkplek met een vriendelijke bevolking. Grote steden, zoals Arnhem, Nijmegen en Doetinchem liggen op een goede bereikbare reisafstand. Daarom is het niet noodzakelijk om in het praktijkgebied te wonen. 

Interesse en solliciteren

Voor meer informatie, specifieke vragen of mogelijkheid tot associatie kunt u contact opnemen met Linda Geurts, praktijk- manager van de huisartsenpraktijk. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 0316 - 543 019 of per e-mail: praktijk@geuzenwaard.nl. Zij kan u ook in contact brengen met de huidige praktijkhouders om ervaringen te delen. Uw sollicitatiebrief kunt u sturen naar bovengenoemd e-mailadres of per post naar: Huisartsenpraktijk Geuzenwaard, Markt 5, 6915 AH Lobith. 

Kijk ook op: https://geuzenwaard.onzehuisartsen.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.