Doktersassistent (2 dagen per week )

We zijn op zoek naar een gediplomeerde, flexibele, enthousiaste en klantvriendelijke doktersassistente die ons team kan komen versterken.

Je hebt telefonische- en persoonlijke patiëntencontacten, beheert de agenda’s van de huisartsen en praktijkondersteuners en verricht kleine medische handelingen tijdens het assistentespreekuur.

Het gaat om in ieder geval 2 dagen per week.  Daarnaast bestaat de mogelijkheid om meer uren te werken op oproepbasis. De werkzaamheden zijn afwisselend, je werkt in en met een fijn en hecht team. De salariëring is volgens de CAO huisartsenzorg

Je komt te werken in een verstedelijkte plattelandspraktijk. We werken in een team met 4 huisartsen 5 doktersassistentes, 2 POH somatiek en 1 POH GGZ. De praktijk is gevestigd in een modern maar gemoedelijk medisch centrum waar een goede samenwerking is met de apotheek en de thuiszorg. Verder zijn er een aantal dagdelen een fysiotherapeut, podotherapeut, dietiste, en osteopaat aanwezig. Er is tevens een prikpost van Rijnstate binnen ons pand.

Ben je een stressbestendige, gediplomeerde en enthousiaste doktersassistente en heb je zin om in een leuk gezellig team te komen werken stuur dan je sollicitatie per mail naar onderstaand adres.

 

Huisartsenpraktijk Polseweg

Polseweg 17

6851DA Huissen

026-3250908

huisarts@huisartspolseweg.nl

Vacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern