Gediplomeerd POH (25-28 uur per week)


Wij zijn een gezellige praktijk met een warme en betrokken sfeer. Samenwerking en collegialiteit staan hoog in het vaandel.

Binnen de HOED huisartsenpraktijk Rozet vormen wij ons eigen praktijkteam “Rozet Rijn”. Rozet Rijn bestaat uit 3 praktijkhouders, 3 vaste waarnemers, 7 doktersassistentes, 4 POH, manager, - assistente en algemeen ondersteunend medewerker. Opleiden vinden wij belangrijk; AIOS en doktersassistente i.o. horen ook bij ons team.

De vacature
Jij bent een enthousiaste betrokken POH-S, ervaring in diabetes- en ouderenzorg is een pré. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent empathisch naar de patiënten toe. Je hecht waarde aan laagdrempelige zorg voor onze patiënten en denkt graag mee over hoe we de zorg kunnen optimaliseren. Je kunt zelfstandig werken maar weet  wanneer overleg met een huisarts nodig is.

Wij bieden
Wij bieden: Een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, schaal 7. Het aantal te werken uren ligt tussen 25 en 28 uur.

Nadere informatie
Spreekt dit alles je aan dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Reactie per mail met motivatie en CV kun je sturen voor 26 februari naar:

office@huisartsenrozet.nl t.a.v. S. Lastdrager, Assistent Manager Huisartsenpraktijk Rozet, de Rosmolen 15, 6932 NA Westervoort

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Vacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern