Werken bij Onze Huisartsen

Junior triagist (geneeskundestudent) minimaal 4 uur per week


Word jij een belangrijke schakel in de spoedzorg? Ga aan de slag als junior triagist! Je wordt intern door ons opgeleid om medische spoedvragen te kunnen beoordelen en de juiste beslissing te maken bij de verschillende hulpvragen van patiënten.
De Huisartsendienst Arnhem is er voor iedereen die in het weekend, ‘s avonds, ’s nachts of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig heeft. Vaak is het eerste contact telefonisch en moet er snel en deskundig gehandeld worden. Als junior triagist krijg jij die telefoontjes binnen en beoordeel jij welke zorg nodig is: van aspirientje tot ambulance; jouw beoordeling is van groot belang!

De functie:
Je werkt op de meldkamer samen met een team met collega-triagisten en huisartsen. Op basis van jouw medische kennis voer jij de telefonische triage. Hierbij maak je gebruik van een geautomatiseerd triagesysteem. Als eerste aanspreekpunt voor patiënten met een hulpvraag ben jij de schakel naar verdere zorgverlening.


De functie van triagist is dynamisch en hectisch. Je hebt veel verantwoordelijkheid en kunt je medische kennis en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen. Je werkt tijdens de avond, in het weekend en op feestdagen. Na 3 maanden ga je ook tijdens de nacht werken. Vanwege het onregelmatige karakter van het werk, is het uitstekend te combineren met co-schappen en andere studieverplichtingen. Het aantal contracturen is mede afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden en bedraagt minimaal 4 uur per week. Om de kwaliteit te waarborgen werk je minimaal 2 diensten per maand.


Wie zoeken wij?

 • Jij studeert geneeskunde en hebt een bachelorsdiploma van deze opleiding op zak;
 • Je kunt minimaal 4 uur per week werken tijdens de avond, nacht, weekenden en feestdagen;
 • Je kunt goed luisteren, je vindt het prettig om zelfstandig te werken en bent positief ingesteld;
 • Je hebt affiniteit met de spoedzorg en voelt je op je gemak in een hectische en dynamische werkomgeving;
 • Je bent bij voorkeur minimaal anderhalf jaar beschikbaar.

Wij bieden:

 • Een salaris van minimaal € 2.333,- en maximaal € 3.224,- bruto per maand op basis van 38 uur per week. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie van triagist is ingedeeld in schaal 5. De Cao Huisartsenzorg is van toepassing;
 • Onregelmatigheidstoeslag van 30% tot 50% voor het werken in de avonden en weekenden. Op feestdagen ontvang je nog een extra toeslag van 100%;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden met zicht op verlenging;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,5% in 2022 en in 2023 wordt dit verhoogd naar 8,33%;
 • Een intensief inwerktraject waarbij je goed begeleid wordt om de functie zelfstandig uit te kunnen voeren;
 • 5 weken vakantie op jaarbasis;
 • Een professioneel en hardwerkend team met collega-triagisten, studenten geneeskunde, huisartsen en chauffeurs;
 • De mogelijkheid om je werk bij de huisartsendienst te combineren met een onderzoeksonderwerp voor de master geneeskunde.

Heb je interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie neem dan telefonisch contact op met Jolanda Slok, telefoonnummer 06-51458314 of Nienke Cazemier, telefoonnummer 06-82124737. Zij zijn beide teammanager Huisartsendienst Arnhem.                        

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 3 werkdagen een reactie van ons. Je hebt een gesprek bij ons op kantoor of digitaal via Teams om elkaar beter te leren kennen. Gaat dat gesprek voor iedereen naar wens, dan ga je nog een avond of dagdeel meekijken op de meldkamer om te zien of het echt wat voor jou is.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.