Physician Assistant (PA) Huisartsen Spoedzorg


Onze Huisartsen is een faciliterende en ondersteunende organisatie van, voor en door aangesloten huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. Bij Onze Huisartsen zijn ongeveer 200 huisartsen aangesloten die samen ruim 400 duizend patiënten van huisartsenzorg voorzien. Bij Onze Huisartsen werken in totaal ongeveer 120 medewerkers, verdeeld over vijf werkmaatschappijen, waaronder de Huisartsendienst Arnhem B.V..

De Huisartsendienst Arnhem B.V. organiseert tijdens de avond-, nacht- en weekenduren de spoedeisende huisartsenzorg op een drietal huisartsenposten, te weten Arnhem-Zuid, Velp en Zevenaar.

Vanaf januari 2019 verhuist de Huisartsenpost Velp naar Arnhem Noord op het terrein van Ziekenhuis Rijnstate, naast de Spoedeisende Hulp. In deze nieuwe situatie zullen per jaar rond de 6000 patiënten extra worden gezien, onder andere zelfverwijzende patiënten van de Spoedeisende Hulp.

Om voor de patiënten en ketenpartners eenzelfde kwaliteit van zorg te bieden, zijn wij voor deze Huisartsenpost op zoek naar een:

 

Physician Assistant

(12 – 16 uur per week)

 

De functie

De invulling van de functie is gebaseerd op wettelijke kaders en het landelijk beroepsprofiel. De Physician Assistant (PA) werkt volgens de geldende NHG-standaarden en CBO-richtlijnen. Uitgangspunt is dat de hij/zij zelfstandig bevoegd is om basis huisartsenzorg te verlenen aan patiëntencategorieën waarin de PA zich bekwaam acht. De PA is werkzaam binnen een samenwerkingsverband met een huisarts. Als PA verricht je consulten, verwijs je zelfstandig en voer je kleine handelingen uit, waaronder hechten. Het team PA’s bestaat uit 8 medewerkers.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken  een enthousiaste, professionele en stressbestendige collega die beschikt over een afgeronde Masteropleiding Physician Assistant.

Wij bieden:

Een uitdagend en afwisselend dienstverband. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing, met een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Tevens bieden we ruime mogelijkheden om training en scholing te volgen in het kader van de beroepsuitoefening.

Informatie:

Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met mevrouw Sharon Sommers, projectleider implementatie PA Huisartsendienst Arnhem B.V., via 026 389 9650 of ssommers@onzehuisartsen.nl .

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden en acht jij jezelf geschikt, stuur ons dan vóór 25 januari a.s. je CV met motivatiebrief. Dat kan via onderstaande button of per mail naar personeelszaken@onzehuisartsen.nl t.a.v. Mevrouw Tessa Wensink (personeelsconsulent). 

Voor deze functie wordt binnen Onze Huisartsen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd, dit is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.


Solliciteren op deze vacatureVacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern