POH-Somatiek & POH-Ouderenzorg Flexpool (extern)

8 - 32 uur per week

Regio Arnhem

Dit is een vacature bij Flexpool Onze Huisartsen. Zie "sollicitatieprocedure" om je sollicitatie juist te versturen. 

Met ingang van 1 oktober 2017 is Onze Huisartsen in samenwerking met PRO Flexpool een pool van doktersassistenten en praktijkondersteuners somatiek/ouderenzorg gestart, genaamd Flexpool Onze Huisartsen. Flexpool Onze Huisartsen is erop gericht om huisartsenpraktijken te helpen bij uitval of behoefte aan uitbreiding van personeel.

Flexpool Onze Huisartsen is op zoek naar praktijkondersteuners somatiek & ouderenzorg en doktersassistenten die naast hun huidige werk af en toe collega-praktijken in hun overige dagen vooruit kunnen helpen. Daarnaast mogen natuurlijk ook praktijkondersteuners en doktersassistenten die meer of fulltime beschikbaar zijn zich inschrijven voor de flexpool voor de langdurige aanvragen of aanvragen waarbij overname door de praktijk van toepassing is.

Voldoe jij aan onderstaande functie-eisen en ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging of zoek je naast je huidige baan extra uren? Of wil je een stap maken naar een vast contract bij een praktijk die bij jou past? We helpen je hierbij graag!

Wij vragen

Ook wanneer je maar één dag per week beschikbaar bent, maar het je wel leuk lijkt om eens een kijkje te nemen bij een andere praktijk, ben je vrij om je aan te melden. Je deelname is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Schrijf je in via onze website www.flexpool.org/onzehuisartsen. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je wensen te bespreken.

Contactgegevens

Neem gerust contact op met Gülcan Albayrak, contactpersoon van Flexpool Onze Huisartsen, via g.albayrak@flexpool.org of 085 - 902 20 85.

Gelieve onderstaande knop SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE niet te gebruiken, maar rechtstreeks te solliciteren. Zie contactgegevens. 

Vacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern