Praktijkondersteuner GGZ (POHGGZ), Duiven, 27 uur per week

Onze Huisartsen BV is een koepelorganisatie van en voor huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie draagt bij aan het verhogen en waarborgen van de kwaliteit en doelmatigheid van de 24-uurs huisartsenzorg voor patiënten. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende vraagstukken. Onze Huisartsen wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen. Het bieden van zorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden alsmede ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ-patiënten zijn speerpunten. Er zijn circa 200 huisartsen aangesloten bij Onze Huisartsen en er werken ongeveer 100 medewerkers verdeeld over vier werkmaatschappijen: Huisartsendienst Arnhem BV, Ketenzorg Arnhem BV, GGZorg Arnhem BV en Kwaliteit en Innovatie (KEI) BV.

Functie

Wij zoeken voor de Huisartsenmaatschap in Duiven een praktijkondersteuner POHGGZ voor 27 uur per week, verdeeld over drie dagen van 9 uur per dag. Zij bieden een functie aan in goed georganiseerde Huisartsenpraktijken, verdeeld over 3 locaties binnen Duiven. Binnen de huisartsenpraktijken wordt samengewerkt met huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners Somatiek, verpleegkundige specialisten en praktijkondersteuners (j)GGZ. De praktijkondersteuners (J)GGZ vormen binnen het geheel een team. Bezoek ook de praktijkwebsites

De Kern Praktijkinformatie

Jongmans Mulling Praktijkinformatie

Eikelaar Jongen Praktijkinformatie

Taken en verantwoordelijkheden:

Je verleent eerstelijnszorg aan patiënten met uiteenlopende psychische / psychosociale / psychosomatische problematiek vanaf 18 jaar en ouder en overlegt met de desbetreffende huisarts(en).

Taken:

 Wij vragen:

 

Voor de functie van praktijkondersteuner GGZ is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden:

Je komt in dienst bij GGZorg Arnhem BV en wordt onderdeel van het team POH-GGZ. Vanuit de werkmaatschappij GGZorg is werkoverleg, intervisie en scholing georganiseerd.  De CAO Huisartsenzorg is van toepassing, schaal 8. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Informatie:

Bezoek onze website:  www.onzehuisartsen.nl

Voor informatie over de huisartsenmaatschap Duiven kan je contact opnemen met F. Verhoeven, praktijkmanager: fverhoeven@huisartsenduiven.nl.

Ben je enthousiast geworden en acht je jezelf geschikt, stuur dan je CV met motivatiebrief met onderstaande button of naar e-mailadres: personeelszaken@onzehuisartsen.nl


Solliciteren op deze vacatureVacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern