Werken bij Onze Huisartsen

Praktijkondersteuner somatiek (3 dagen per week) Doornenburg


Voor onze huisartsenpraktijk in Doornenburg zoeken wij een nieuwe praktijkondersteuner Somatiek voor 3 dagen per week (0,6 FTE). Startdatum in overleg in zomer 2022.

Twee van onze ervaren praktijkondersteuners zullen helaas in 2022 afscheid van ons gaan nemen na jarenlange trouwe dienst, omdat zij de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt.

Competenties
We zoeken een leuke, enthousiaste collega, een breed geïnteresseerde praktijkondersteuner, die samen met onze andere praktijkondersteuner Somatiek de huidige ketenzorg kan continueren en organiseren voor COPD/ Astma/ Diabetes en CVRM.

Wat bieden wij?
Een gezellig en gemoedelijk team, samenwerken staat hoog in het vaandel. Een mooie werkplek in een prachtig monumentaal pand.

Leuke collega’s. Je zult goed ingewerkt worden. Alle ketenzorgprogramma’s zijn actief en goed op orde.

De functie is bij aanvang voor de duur van 1 jaar. Maar bij wederzijdse tevredenheid gaat dit over in een contract voor onbepaalde tijd. Salariëring volgens CAO-huisartsenzorg.

Contactinformatie
Interesse? Als je wilt solliciteren op deze vacature vragen we je vóór 1 maart 2022 je motivatiebrief en C.V. te mailen naar vdhurk@huisartsendoornenburg.nl

Bij eventuele vragen kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk en vragen naar Teun van den Hurk 0481-421339

Wij zullen zeer binnenkort onze website gaan vernieuwen, maar je kunt nu nog kijken op onze huidige website www.huisartsendoornenburg.nl