Triagist (6 - 20 uur per week)
Word jij een belangrijke schakel in de spoedzorg? Ga aan de slag als triagist of triagist in opleiding (6-20 uur per week)

De Huisartsendienst Arnhem is er voor iedereen die in het weekend, 's avonds, 's nachts en tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig heeft. Vaak is het eerste contact telefonisch en moet er snel deskundig gehandeld worden. Als triagist krijg jij die telefoontjes binnen en beoordeel jij welke zorg nodig is. Van aspirientje tot ambulance; jouw beoordeling is van groot belang. Je werkt hierbij nauw samen met je collega's en met de dienstdoende huisarts.
Waar werk je?
Je werkt op de meldkamer in een team met collega-triagisten en huisartsen of op een post met huisartsen en chauffeurs. De telefonische triage voer je uit aan de hand van het Nederlandse Triage Systeem (NTS).
Wanneer werk je?
Triagisten werken 's avonds, 's nachts, in het weekend en/of tijdens feestdagen. Op doordeweekse dagen ben je overdag dus vrij! Je werkt volgens een rooster, waarbij we rekening houden met jouw beschikbare tijden. We kunnen een contract aanbieden tussen 6 tot 20 uur per week.
Wat breng je mee?
Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een goede teamspeler. Je toont initiatief en durft verantwoordelijkheid te nemen. 
Kun je ook zonder ervaring triagist worden?
Dat kan! Heb je een zorgdiploma (minimaal MBO-4 zorgdiploma) maar geen ervaring als triagist? Geen probleem! Wij bieden jou:  

  • een opleiding tot triagist (die je afsluit met een landelijk erkend diploma)
  • een uitgebreid inwerktraject
  • na- en bijscholingen om je vakkennis op peil te houden

Ook geneeskundestudenten die hun bachelor afgerond hebben, zijn van harte welkom om te reageren!

Klik op onderstaande foto om onze collega's vertellen over hun werk als triagist!

Wat verdien je?
Werken als triagist is financieel aantrekkelijk, naast een goed salaris (CAO Huisartsenzorg, schaal 5), heb je recht op een onregelmatigheidstoeslag.
Kom jij ons team versterken?

Wil jij je steentje bijdragen aan de adequate uitvoering van de spoedzorg? Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren. Graag ontvangen we dan een motivatiebrief en jouw CV. We hebben doorlopend vacatures voor triagisten of triagisten in opleiding.

Ben je enthousiast geworden? Stuur ons dan je CV met je motivatiebrief via de sollicitatiebutton.
Meer info
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de teamleiders, Jolanda Slok of Nienke Cazemier via telefoonnummer 026-389 9650 of per mail: personeelszaken@onzehuisartsen.nl. Wil je meer weten over Onze Huisartsen en het werken als triagist? Kijk op onze website www.onzehuisartsen.nl en Bekijk Het filmpje .