Triagist (8 - 20 uur per week)
Word jij een belangrijke schakel in de spoedzorg? Ga aan de slag als triagist of triagist in opleiding (8-20 uur per week)

De huisartsenposten in Arnhem zijn er voor iedereen die in het weekend, ‘s avonds, ’s nachts of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig heeft. Vaak is het eerste contact telefonisch en moet er snel deskundig gehandeld worden. Als triagist krijg jij die telefoontjes binnen en beoordeel jij welke zorg nodig is, Van aspirientje tot ambulance; jouw beoordeling is van groot belang. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s en met de dienstdoende huisarts.
Waar werk je?
Je werkt op de meldkamer in een team met collega-triagisten en huisartsen of op een post met huisartsen en chauffeurs. De telefonische triage voer je uit aan de hand van het Nederlandse Triage Systeem (NTS).
Wanneer werk je?
Triagisten werken ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en/of tijdens feestdagen. Op doordeweekse dagen ben je overdag dus vrij! Je werkt volgens een rooster, waarbij we rekening houden met jouw beschikbare tijden. We gaan met jou een contract aan van 8 tot 20 uur per week. Kun je ook zonder ervaring triagist worden?
Dat kan! Heb je een diploma (minimaal MBO-4 zorgdiploma) maar geen ervaring als triagist? Geen probleem! We helpen je met:  

Wat verdien je?
Werken als triagist is financieel aantrekkelijk, want naast een goed salaris (CAO Huisartsenzorg, schaal 5), heb je recht op een onregelmatigheidstoeslag.Wat breng je mee?
Je hebt ervaring als doktersassistente, A-verpleegkundige of thuiszorgmedewerker. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een goede teamspeler. Je toont initiatief en durft verantwoordelijkheid te nemen.
Kom jij ons team versterken?
Wil jij je steentje bijdragen aan de adequate uitvoering van de spoedzorg? Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren. Graag ontvangen we dan een motivatiebrief én jouw CV. We hebben doorlopend vacatures voor triagisten of triagisten in opleiding.

Stuur je cv naar personeelszaken@onzehuisartsen.nl.
Meer info
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de teamleiders, Eric Wiersma of Nienke Cazemier via telefoonnummer 026-389 9650 of per mail: personeelszaken@onzehuisartsen.nl. Wil je meer weten over Onze Huisartsen en het werken als triagist? Kijk op onze website www.onzehuisartsen.nl of bekijk het filmpje.


Solliciteren op deze vacatureVacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern