Triagist (8 - 20 uur)


De Huisartsendienst Arnhem B.V. organiseert de spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden. Tijdens deze momenten werkt er een professioneel team van doktersassistenten, huisartsen en chauffeurs op de posten. De Huisartsendienst bestrijkt een gebied van ruim 400.000 inwoners en heeft een drietal posten, te weten in Arnhem-Zuid, Velp en Zevenaar. De centrale meldkamer is gevestigd op de post in Arnhem-Zuid. Als organisatie hechten wij zeer aan de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee ook de verdere professionalisering van de spoedeisende huisartsenzorg in onze regio.

Klik op onderstaande foto om "Het verhaal van een triagist" te lezen.

(links op foto manager Huisartsendienst, rechts op foto triagist, copywrite ©STUDIO1347).

 

Dan is een baan als triagist wellicht iets voor jou! 

Als triagist zorg je voor:

Wij vragen:

Wij bieden:

Nadere informatie:

Wil je meer weten over deze functie, lees dan het verhaal van een triagist op onze website. Als je vragen hebt over deze vacature, neem dan telefonisch contact op met afdeling personeelszaken via 026 389 96 86 op per mail personeelszaken@onzehuisartsen.nl (Marjolein Boerman, personeelsconulent).

Ben je enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt, stuur dan via onderstaande button je CV met motivatiebrief . Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 


Solliciteren op deze vacatureVacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern