Vaste waarnemer (1 dag per week)


Gezocht: vaste waarnemer met een bredere blik – bij voorkeur met ambitie tot toetreden tot de maatschap.

Therapeuticum Aquamarijn is een gezondheidscentrum waar de reguliere gezondheidszorg wordt aangevuld met zorg geïnspireerd door de antroposofische geneeskunde. Huisartsen en therapeuten zijn hier zowel regulier als antroposofisch geschoold. Samen staan zij voor een betrokken professionele gezondheidszorg met een spirituele en eigentijdse benadering van ziekte en genezing.

In ons centrum is het vanzelfsprekend ons bezig te houden met zelfgenezend vermogen, met leefstijl, gezonde voeding, persoonlijke ontwikkeling en positieve gezondheid.

Einde 2021 gaat collega Hans van Vugt met pensioen. Afgelopen jaren is de praktijk al verjongd na het vertrek van een andere gepensioneerde collega. Kore Luske en Manon Bos zijn nu de dragende huisartsen van de praktijk. Een derde dragende huisarts voor drie dagen in de week is hun wens. Simone Karcher werkt als vierde huisarts mee. De praktijk is de afgelopen jaren in ontwikkeling en beweging gekomen. Een nieuwe maat wordt uitgenodigd met zijn of haar eigen kleur daar aan bij te dragen.

Op korte termijn zoeken wij een waarnemer voor losse waarneemdagen. En per 1 september vast voor 1 dag in de week. Waarnemen is een mooie manier om onze praktijk te leren kennen. Uiteindelijk hopen wij een collega te vinden die enthousiast wordt voor onze praktijk en bij ons wil blijven werken als vaste huisarts. Op termijn deelnemen aan de interdisciplinaire basismodule is een mooie basis voor werken binnen ons antroposofische gezondheidscentrum (start jaarlijks in september). Deze module laat je kennismaken met de basiskennis van de antroposofische geneeskunde.

Wij vragen

Wij bieden

Contactinformatie
Telefonisch 026-3512712; vraag naar Kore Luske of Manon Bos, beide huisartsen in de maatschap.

Digitale sollicitatie voorzien van cv o.v.v. vacature, kun je vóór 31 mei mailen naar: Info@therapeuticumaquamarijn.nl (gericht aan Kore Luske of Manon Bos.)

Vacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern