Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Inkoop XL

Onze Huisartsen en Inkoop XL werken samen, zodat u als eerstelijns professional eenvoudig uw (inkoop)kosten omlaag kunt brengen en de kwaliteit van uw (inkoop)bedrijfsvoering kunt vergroten.

Onze Huisartsen-bestelomgeving
In de speciale Onze Huisartsen-bestelomgeving kunt u vrijblijvend en kosteloos profiteren van substantiële inkoopvoordelen die oplopen tot meer dan 30%. Inkoop XL bekostigt haar inspanningen uit een klein deel van de omzet van leveranciers. In de bestelomgeving kunt u ook nieuwe inkoopbehoeften melden en eventueel meeliften op inkooptrajecten die uw collega’s geïnitieerd hebben. Inkoop XL onderhandelt vervolgens met diverse leveranciers om zo te voorzien in specifieke behoeften van de eerstelijns zorgverleners in de regio.
Waarom Inkoop XL?
Inkoop XL is een initiatief van huisartsen voor huisartsen en andere zorgprofessionals. Organisaties en praktijken in de eerstelijnszorg beschikken meestal niet over een eigen inkoopafdeling. Inkoop XL is een professionele inkooporganisatie voor de eerstelijnszorg, die inkoop efficiënt uitvoert en uitgaven bundelt. Hierdoor profiteert u van schaalvoordelen en goede inkoopvoorwaarden. Inkoop XL zet daartoe inkoopexperts en juristen in vanuit zusteronderneming Pro 10 Inkoopadvies. Zij luisteren naar uw behoeften en vergelijken leveranciers op basis van kwaliteit en prijs.
Uw inkoopbelangen zijn bij Inkoop XL in goede handen. Dankzij de voordelen
die Inkoop XL biedt, kunt u zich richten op uw core-business: het leveren van
de best denkbare zorg voor uw patiënten.
Hoe werkt het?
Deelname aan Inkoop XL is geheel kosteloos en vrijblijvend. U houdt zelf de
regie over uw bestellingen en inkoop. Dankzij het inkoopcollectief kunt u
echter profiteren van schaalvoordelen en gunstige inkoopvoorwaarden.
Kortingen kunnen zelfs oplopen tot meer dan 30%. In het portaal van Inkoop
XL kunt u bij een leverancier de korting activeren. U bestelt vervolgens
gewoon bij de leverancier zelf.

Meer informatie
Klik op onderstaande folder voor meer informatie en de wijze waarop u zich kunt aanmelden of klik op onderstaande button om direct naar de site van Inkoop XL te gaan.

Inkoop XL