Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Henry Schein

Raamovereenkomst Onze Huisartsen

Onze Huisartsen en Henry Schein hebben een overeenkomst gesloten ten behoeve van de levering van medische disposables, verbruiksmaterialen en apparatuur en de praktijkcontrole van medische hulpmiddelen.

Omvangrijk assortiment

Henry Schein Medical is in Nederland al meer dan 20 jaar actief als leverancier voor de eerstelijns gezondheidszorg. Met de overname van Adriaan van der Kuip medische instrumenten werd 80 jaar kennis verworven. De samenwerking tussen Onze Huisartsen en Henry Schein Medical brengt voor de leden het omvangrijk assortiment medische producten (disposables en apparatuur) binnen handbereik. Het assortiment is gericht op huisartsen en verloskundigen maar heeft raakvlakken met alle medische disciplines. De leden van Onze Huisartsen profiteren van aantrekkelijke kortingen die onderdeel uitmaken van deze samenwerking.

Ondersteunende services

Daarnaast biedt Henry Schein Medical veel ondersteunende services. Een team van toegewijde verkoop adviseurs biedt maatwerk aan de inkoopzijde van uw organisatie. Servicetechnici onderhouden en repareren medische apparatuur en instrumenten in heel Nederland. De afdeling Financial Services verzorgt financiering van praktijk gerelateerde investeringen tegen uiterst gunstige voorwaarden. Ook de vernieuwde website wordt door velen gewaardeerd o.a. om de toegankelijkheid via PC, smartphone en tablet en het gratis barcode bestelsysteem (LEAN) waarmee het inkoopproces wordt gestructureerd.

Henry Schein is zich ervan bewust dat een leverancier van medische instrumenten en apparatuur deel uitmaakt van de zorgketen, dat de kwaliteit van de producten en een onberispelijke dienstverlening ten goede komt aan de patiëntenzorg. De Henry Schein Cares Foundation biedt daarnaast gratis en belangeloos hulp bij calamiteiten en medische projecten over de hele wereld.

Kortingsafspraken

In de overeenkomst zijn aantrekkelijke kortingsafspraken gemaakt voor alle huisartsen die lid zijn van de Coöperatie Onze Huisartsen.

  • Korting op disposables : 25%
  • Korting op apparatuur : 17,5%
  • Korting op werkzaamheden praktijkcontrole : 20%
  • Korting op jaarlijkse onderhoudsbeurt Melag sterilisator : 20%
  • Gratis scanner die voor bestellingen gebruikt kan worden.

Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod, kunt u contact opnemen Eddy Seynaeve, Accountmanager Midden-Noord Nederland.

T: +31 (0)36 53 58 901

Mobiel: +31(06)13 418 301

Eddy.Seynaeve@henryschein.nl

www.henryschein.nl