Wachtkamerschermen.nl

Een wachtkamerscherm kan erg handig zijn om uw patiënten te informeren over uw praktijk en bijvoorbeeld over online inzage en het gebruik van het patiëntenportaal. Informatie van uw website en thuisarts.nl kan vertaald worden naar uw wachtkamerscherm en desgewenst kan ook centrale inhoud vanuit Onze Huisartsen getoond worden.

Raamovereenkomst

Wachtkamerschermen® biedt digitale informatievoorziening via Narrowcasting via een beeldscherm in uw wachtruimte. De inhoud van de speellijst kunt u zelf samenstellen. Er kan gebruik worden gemaakt van een uitgebreide mediatheek die met zorg is samengesteld door overheden, patiënten- en brancheverenigingen en kennisorganisaties. Het team van Wachtkamerschermen® helpt u hiermee op weg.
Een abonnement op Thuisarts.nl is eveneens inbegrepen in onze overeenkomst. Een bijkomend voordeel is dat Onze Huisartsen ook centraal content kan aanbieden die voor iedereen belangrijk is (denk bijvoorbeeld aan MGn, LSP, OPEN of berichtgeving over Corona).
Met Wachtkamerschermen® heeft Onze Huisartsen, in samenwerking met onze collega's van CIHN, een raamovereenkomst gesloten met interessante (staffel)kortingen.

Meer informatie

Heeft u reeds een overeenkomst met Evalue8 (leverancier wachtkamerschermen) afgesloten en heeft u vragen over het gebruik van de schermen dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Evalue8 via:

  • Mail: support@evalue8.nl
  • Telefoon: 024-3505400 (kies optie 1)
  • Beheerconsole: Druk op de knop Stel een vraag aan de linkerzijde onder het hoofdmenu

Wilt u starten met het inzetten van Wachtkamerschermen, extra schermen aan uw praktijk toevoegen of heeft u een andere vraag dan kunt u contact opnemen met Brian Lewis (blewis@onzehuisartsen.nl).

Brochure Wachtkamerschermen.pdf