Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Wachtkamerschermen.nl

Een wachtkamerscherm kan erg handig zijn om uw patiënten te informeren over uw praktijk en bijvoorbeeld over online inzage en het gebruik van het patiëntenportaal. Informatie van uw website en thuisarts.nl kan vertaald worden naar uw wachtkamerscherm en desgewenst kan ook centrale inhoud vanuit Onze Huisartsen getoond worden.

Raamovereenkomst

Wachtkamerschermen® biedt digitale informatievoorziening via Narrowcasting via een beeldscherm in uw wachtruimte. De inhoud van de speellijst kunt u zelf samenstellen. Er kan gebruik worden gemaakt van een uitgebreide mediatheek die met zorg is samengesteld door overheden, patiënten- en brancheverenigingen en kennisorganisaties. Het team van Wachtkamerschermen® helpt u hiermee op weg.
Een abonnement op Thuisarts.nl is eveneens inbegrepen in onze overeenkomst. Een bijkomend voordeel is dat Onze Huisartsen ook centraal content kan aanbieden die voor iedereen belangrijk is (denk bijvoorbeeld aan MGn, LSP, OPEN of berichtgeving over Corona).
Met Wachtkamerschermen® heeft Onze Huisartsen, in samenwerking met onze collega's van CIHN, een raamovereenkomst gesloten met interessante (staffel)kortingen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bard Evers (bevers@onzehuisartsen.nl).

Brochure Wachtkamerschermen.pdf

Checklist nieuwe speellijst maken.pdf