Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Website & MijnGezondheid.net

In samenwerking met SiteSupport heeft Onze Huisartsen een website ontwikkeld die gebruikt kan worden door aangesloten huisartsenpraktijken. De implementatie en hosting is voor de praktijk kosteloos. Voorwaarde is wel dat de praktijk gebruik maakt van MijnGezondheid.net van Medicom.

Voorbeelden

De aangeboden website kent een standaard format, waarbij de content individueel aan te passen is per praktijk. Het gebruik van een gedeeld format heeft als voordeel dat toekomstige ontwikkelingen van de site ook direct gelden voor alle deelnemende praktijken. Nieuwsberichten die op het publieke deel van www.onzehuisartsen.nl worden geplaatst, worden via een RSS feed doorgezet naar de individuele praktijksites.

SiteSuppport neemt de implemenatie van de website inclusief het vullen en/of overnemen van de content van de vorige website voor rekening. Inmiddels is reeds een flink aantal praktijken 'live' gegaan. Zie bijvoorbeeld onderstaande websites:

https://blespoels.onzehuisartsen.nl/

https://dezuiling.onzehuisartsen.nl/

https://hagenau.onzehuisartsen.nl/

Zie voor informatie ook de site van Pharmapartners:

Promotiematerialen MijnGezondheid.net

Onlangs hebben wij de 50e praktijksite in behandeling genomen!

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in deelname of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Simone Kwant, projectleider Onze Huisartsen (skwant@onzehuisartsen.nl).