Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Griepvaccinatie Service PharmaPartners

Om het zorgproces te optimaliseren, heeft PharmaPartners in het kader van de Griepvaccincatie service, de samenwerking gezocht met DMDR Medical Marketing BV.

Zorgvuldige selectieprocedure

Een van de belangrijkste aspecten bij het versturen van brieven aan patiënten is een zorgvuldige selectieprocedure. Met de Griepvaccinatie service is dit proces sterk vereenvoudigd. Dubbele gegevens in de resultaten worden automatisch uit het systeem gehaald waardoor een extra controle niet meer nodig is. Ook vindt er een controle plaats op de status van patiënten. Zo voorkomt u dat een patiënt die is overleden, nog wel in de selectie staat.

De Griepvaccinatie Service regelt dat de patiëntendossiers, de van toepassing zijnde kenmerken krijgen. Via een beveiligde verbinding wordt de data uit Medicom rechtstreeks uitgewisseld met DMDR Medical Marketing BV. Zo blijven er geen bestanden met patiëntgegevens achter op de lokale werkplek.

Diverse mogelijkheden

Bij het verzenden van de brieven, inclusief veiligheidsnaalden, biedt DMDR Medical Marketing BV diverse mogelijkheden. De brieven worden gepersonaliseerd, geprint op het infographics papier van de SNPG,  gevouwen,in een envelop gestopt en deze wordt dichtgeplakt. DMDR Medical Marketing BV zorgt voor het papier, de enveloppen en de aanlevering bij PostNL. Bezorging vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag in de met de huisarts af te spreken bezorgweek. DMDR Medical Marketing BV hanteert een scherpe prijs vanaf € 0,72 exclusief btw per verzonden brief inclusief veiligheidsnaalden. Tevens wordt er altijd een door de LHV goedgekeurde verwerkersovereenkomst afgesloten en in overeenstemming met de AVG worden alle data na verzending vernietigd.

PharmaPartners berekend geen aanvullende kosten voor de selecties die voor u worden klaargezet in de Q-module en voor het versturen van de benodigde data naar DMDR voor de griepprik uitnodigingen.

Interesse?

Vul het opdrachtformulier in via www.griepprikmailing.nl. DMDR zal contact met u opnemen voor onder andere de verzendweek en verder wordt alles voor u geregeld. PharmaPartners neemt contact met u op wanneer de selectie klaar staat in de Q-module en wanneer deze gereed moeten zijn voor beoordeling.

PharmaPartners Factsheet Griepvaccinatie service.pdf