Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Nationale Wandel Challenge 2019

Het is weer mogelijk om uw praktijk via de Bas van de Goor Foundation aan te melden voor de Nationale Diabetes Challenge. Voor meer informatie kunt u op 17 en 21 januari 2019 deelnemen aan een online informatiebijeenkomst.

Terugblik 2018

De editie van 2018 was een groot succes! Ruim 300 deelnemers deden mee aan de finale in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Deelnemers waren heel enthousiast. Zij hebben de voordelen van het regelmatige bewegen aan den lijve ondervonden. Na de finale zijn zij doorgegaan met wandelen.

Onze Huisartsen stimuleert en ondersteunt praktijken ook dit jaar weer om te starten met een wandelgroep. Waar mogelijk met ondersteuning van de lokale sport- en beweeg of leefstijlcoach.

Belangrijk om te weten is dat de challenge niet alleen voor patiënten met DM toegankelijk is, maar voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij het bevorderen van zijn of haar leefstijl.

Ter inspiratie een mooi ervaringsverhaal van een deelnemer uit Giesbeek: Joop en Ineke zijn na nationale diabetes challenge gewoon door gegaan met wandelen.

Challenge 2019

De Bas van de Goor Foundation organiseert op 17 en 21 januari een online informatiebijeenkomst over de NDC 2019. Mocht u geïnteresseerd zijn dan adviseren we u om deel te nemen aan deze bijeenkomst. U kunt zich aanmelden via: online-infobijeenkomst.

Mocht u enthousiast zijn geworden en uw praktijk aanmelden, dan kunt u de kosten van deelname aan de Wandelchallenge declareren bij Onze Huisartsen. U kunt hiervoor contact opnemen met Simone Kwant, praktijkconsulent (skwant@onzehuisartsen.nl, 06 - 838 009 11).