Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

WDH

Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen

De Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen Arnhem e.o. (WDH Arnhem e.o.) organiseert al vele jaren met veel enthousiasme kwalitatief hoogwaardige nascholingen voor huisartsen om zo de deskundigheid van de huisartsen in de regio Arnhem e.o. te bevorderen. Zo organiseren zij o.a. in samenwerking met Rijnstate, scholingen voor gemiddeld 35 accreditatiepunten per jaar. Altijd onder het motto: voor huisartsen, door huisartsen!

"Kijken In Elkaars Keuken" (KIEK)
De WDH en de unit Eerste-Tweedelijn van Rijnstate starten samen het project ‘Kijk in elkaars keuken (KIEK)’. KIEK staat voor een ‘Kijkje In Elkaars Keuken’. Doel is om de persoonlijke contacten te verbeteren tussen huisartsen enerzijds en specialisten in het ziekenhuis anderzijds. Voor meer informatie en aanmelding verwijzen wij u naar www.rijnstate.nl.

Ideeën, vragen of interesse?

Dus heb je ideeën voor onderwerpen? Heb je vragen? Of heb je interesse in de WDH? Laat het ons weten via wdharnhem@onzehuisartsen.nl.

Hieronder vindt u ons actuele programma. Het naslagwerk van alle eerder gegeven nascholingen kunt u vinden op het intranet (na inloggen).

Leden werkgroep WDH
Voorzitter: Marieke van Koningsbruggen (accreditatie), Secretaris: Manon Ekkelenkamp, Penningmeester: Leila Hopman, WDH-leden: Marieke Hoefman en Fransje Knüppe

Onderaan deze pagina kunt een PDF bestand downloaden met daarin meer informatie over de WDH.

Programma WDH 2020

21-01 - Verstandig opiaten voorschrijven
04-02 - Rijnstate-avond Longgeneeskunde
07-04 - Rijnstate-avond Oogheelkunde
16-04 - Lentecursus Leefstijl voor huisarts en POH
18-06 - Rijnstate-avond
22-09 - Rijnstate-avond MIL
27-11 - Sandwich Kindergeneeskunde
28-11 - Sandwich Kindergeneeskunde
01-12 - Rijnstate-avond Palliatieve zorg en anesthesie