Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Verdiepingstraining Medicom

Omschrijving
Deze online Medicomtraining biedt voor elk wat wils: onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich samen met uw collegas in de mogelijkheden die Medicom biedt. U krijgt een update over de nieuwe ontwikkelingen binnen Medicom en krijgt handvatten aangereikt om de werkprocessen en de inrichting van uw praktijk zo efficiënt mogelijk in te richten.
Daarnaast is er alle ruimte voor het oefenen van praktische vaardigheden, zoals bijvoorbeeld het maken en versturen van (masker)brieven via Medicom. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Maar er is vooral veel ruimte voor uw specifieke vragen. Waar loopt u tegenaan of waar wilt u graag meer over weten?
Verzoek vanuit Medicom is om deze vragen tot en met een week voor aanvang van de cursus naar consultancyhz@pharmapartners.nl te sturen. Vermeld hierbij het volgende: Verdiepingstraining Medicom met Onze Huisartsen op 18 maart 2021.

Evt. cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Leerdoelen
Na afloop van deze scholing is de kennis van Medicom verder verdiept en is de deelnemer in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.
Programma
18:45 uur Digitale inloop
19:00 – 21:00 uur Scholing
- update en tips & trucs
- uw vragen
21:00 uur Einde scholing