E-learning Stoppen met roken voor professionals (basis)

Omschrijving
In deze basis e-learning wordt informatie gegeven over de achtergrond van nicotineverslaving, de verschillende fasen in het stopproces en ondersteuning bij het stopproces.

Deze e-learning kunt u los volgen door u via deze pagina aan te melden. U ontvangt van Onze Huisartsen Academie een e-mail met daarin een verwijzing naar de e-learning via het Learning Management Systeem FLOWsparks.

Deze e-learning is ook te volgen als onderdeel van het opleidingspakket stoppen met roken. Wilt u zich voor dit gehele opleidingspakket aanmelden (basis + verdiepende e-learning en een bijeenkomst)? Klik dan in het scholingsoverzicht op de scholing In gesprek over stoppen met roken.

Evt. cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.


Deze training wordt mede mogelijk gemaakt door Arnhems Fonds Achterstandswijken en kan daarom gratis worden aangeboden. Ben je benieuwd wat dit fonds voor jouw praktijk kan betekenen? Ga naar: https://www.afa-arnhem.nl


Leerdoelen
Na deze e-learning;
- weet de deelnemer de achtergrond van de nicotine verslaving,
- kent de deelnemer de verschillende fasen in het stopproces,
- weet de deelnemer welke ondersteuning mogelijk is bij het stopproces.
Programma
De gemiddelde studieduur van deze cursus is 90 minuten. Afhankelijk van uw voorkennis en leertempo kan de voor u werkelijk benodigde studieduur korter of langer zijn. De verwachte studietijd is gebaseerd op ervaringen van de testers.