E-learning Stoppen met roken voor professionals (verdiepend)

Omschrijving
In deze verdiepende e-learning wordt op basis van casuïstiek dieper ingegaan op specifieke doelgroepen, krijgt u praktische handvatten voor begeleiding en voorbeelden van gespreksvoering.

Deze e-learning kunt u los volgen door u via deze pagina aan te melden. U ontvangt van Onze Huisartsen Academie een e-mail met daarin een verwijzing naar de e-learning via het Learning Management Systeem FLOWsparks.

Deze e-learning is ook te volgen als onderdeel van het opleidingspakket stoppen met roken. Wilt u zich voor dit gehele opleidingspakket aanmelden (basis + verdiepende e-learning en een bijeenkomst)? Klik dan in het scholingsoverzicht op de scholing In gesprek over stoppen met roken op 2 of 30 november 2021.

Evt. cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.


Deze training wordt mede mogelijk gemaakt door Arnhems Fonds Achterstandswijken en kan daarom gratis worden aangeboden. Ben je benieuwd wat dit fonds voor jouw praktijk kan betekenen? Ga naar: https://www.afa-arnhem.nl
Leerdoelen
Na deze e-learning;
• Is de deelnemer in staat verschillende gesprekstechnieken toe te passen voor motiverende gespreksvoering.
• Kan de deelnemer beoordelen welke specifieke factoren een rol spelen bij de patiënt.
• Kan de deelnemer een patiëntgericht plan maken om de juiste motiverende strategie te kiezen om het stoppen met roken te bevorderen.
Programma
De gemiddelde studieduur van deze cursus is 90 minuten. Afhankelijk van uw voorkennis en leertempo kan de voor u werkelijk benodigde studieduur korter of langer zijn. De verwachte studietijd is gebaseerd op ervaringen van de testers.