Workshop Eenvoudige communicatie in de praktijk

Omschrijving
Ontdek de kracht van duidelijke en toegankelijke communicatie in de zorg met onze interactieve workshop: "Eenvoudige Communicatie." Deze workshop, verzorgd door een deskundige adviseur van Stichting Lezen en Schrijven, biedt zorgprofessionals praktische handvatten om hun communicatie uitingen te optimaliseren.

Deze training kan kosteloos worden aangeboden door subsidie vanuit Arnhems Fonds Achterstandswijken voor Arnhem e.o. (AFA). Ben je benieuwd wat dit fonds nog meer voor jouw praktijk kan betekenen? Ga naar: ++https://www.afa-arnhem.nl++


Evt. cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.
Leerdoelen
Aspecten van Moeilijkheid Begrijpen:
Ontdek welke elementen de moeilijkheid van een tekst of kanaal bepalen. Leer deze te herkennen en effectief aan te pakken.

Hands-On Praktijk:
Ga zelf aan de slag met eigen teksten. Breng de zojuist verworven kennis direct in de praktijk en ontdek hoe je jouw teksten nog duidelijker en toegankelijker kunt maken.

Hertalen van Teksten:
Leer op welke manier je een tekst kunt hertalen, zodat deze begrijpelijk is voor de meeste patiënten. Ontwikkel vaardigheden die de communicatie met diverse doelgroepen optimaliseren.

Programma
Inloop vanaf 17:30 uur met warme maaltijd
18:00 uur – 21:00 uur