Doktersassistente (25,5 uur per week ) Westervoort


Wij zijn een innovatieve en moderne praktijk maar bovenal een gezellige praktijk met een warme en betrokken sfeer. Samenwerking en collegialiteit staan hoog in ons vaandel.

Binnen de HOED huisartsenpraktijk Rozet vormen wij ons eigen praktijkteam “Rozet IJssel”. Rozet IJssel bestaat uit 2 praktijkhouders, een waarnemer plus, 3 vaste waarnemers, 7doktersassistentes, 3 POH, 2 POH-GGZ, manager, assistent manager en ondersteunend medewerker. We zijn een opleidingsteam en leiden regelmatig stagiaires op.
Jij bent
Een gediplomeerd doktersassistente, je bent enthousiast, betrokken, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent empathisch naar de patiënten toe. Je hecht waarde aan laagdrempelige zorg voor onze patiënten en denkt graag mee over hoe we de zorg kunnen optimaliseren.

Wij bieden
Een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, schaal 4 vanaf€ 2.115 met een maximum van € 2.967 bij een fulltime dienstverband. Het aantal te werkenuren is 25.5 uur.

Spreekt dit alles je aan dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Reactie per mail met motivatie en CV kan je sturen voor 15 december naar:

office@huisartsenrozet.nl, t.a.v. S. Lastdrager, Assistent Manager Huisartsenpraktijk Rozet.

Heb je nog vragen over de functie of heb je behoefte aan meer informatie dan kan je uiteraard ook mailen naar bovenstaande mailadres.

Kijk gerust op onze site www.rozetijssel.onzehuisartsen.nl voor meer informatie over de praktijk.