Werken bij Onze Huisartsen

Doktersassistente Westervoort (25-34 uur per week)


Huisartsenpraktijk Rozet IJssel is een innovatieve en moderne, maar bovenal een gezellige praktijk met een warme en betrokken sfeer. Samenwerking en collegialiteit staan hoog in ons vaandel. 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken doktersassistente. Ben je gediplomeerd, of rond je de opleiding dit schooljaar af? Lees dan verder! 

De praktijk
Binnen de HOED huisartsenpraktijk Rozet vormen wij ons eigen praktijkteam “Rozet IJssel”. Rozet IJssel bestaat uit 2 praktijkhouders, een waarnemer plus, 3 vaste waarnemers, 6 doktersassistentes, 3 POH, 2 POH-GGZ, manager, assistent manager en ondersteunend medewerker. We zijn een opleidingsteam en leiden regelmatig stagiaires op.

Wij bieden:

  • Een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg doktersassistente. Het aantal te werken uren ligt tussen 25 en 34.

    De taken van de assistente zijn afwisselend en omvatten telefonische triage, medisch technische handelingen in de behandelkamer, balie en administratie.

  • Scholing van ons eigen team vinden wij net zo belangrijk. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en bekwamen. 

  • Wij investeren graag in een fijne werksfeer en organiseren dan ook regelmatig leuke teamuitjes of sluiten we de week af met een gezellige borrel.

Enthousiast geworden? 
Ben jij (bijna) doktersassistente en spreekt dit alles je aan?

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Wil je eerst wat meer informatie dan mag je natuurlijk ook mailen of bellen. Reactie per mail met motivatie en CV kun je voor 23 mei sturen naar: slastdrager@huisartsenrozet.nl t.a.v. S. Lastdrager, Assistent Manager Huisartsenpraktijk Rozet.

Kijk op www.rozetijssel.onzehuisartsen.nl voor meer informatie over de praktijk.

Telefoonnummer: 026-3118325