Physician Assistant (PA)


Onze Huisartsen is een regionale organisatie van en voor huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie draagt bij aan het verhogen en waarborgen van de kwaliteit en doelmatigheid van de 24-uurs huisartsenzorg voor patiënten in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende vraagstukken. Onze Huisartsen wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen.  Het bieden van zorg tijdens avond, nacht en weekenden alsmede ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ patiënten zijn speerpunten. Er zijn circa 200 huisartsen aangesloten bij Onze Huisartsen en er werken ongeveer 125 medewerkers verdeeld over vijf werkmaatschappijen: Onze Huisartsen BV, Huisartsendienst Arnhem BV, Ketenzorg Arnhem BV, GGZorg BV en Kwaliteit en Innovatie (KEI) BV.

Sinds januari 2019 is de Huisartsenpost Velp naar Arnhem Noord verhuist, deze bevindt zich nu op het terrein van Ziekenhuis Rijnstate naast de Spoedeisende Hulp. In deze nieuwe situatie zullen per jaar rond de 6000 patiënten extra worden gezien, waaronder zelfverwijzende patiënten van de Spoedeisende Hulp. De Huisartsendienst Arnhem B.V. organiseert tijdens de avond-, nacht- en weekenduren de spoedeisende huisartsenzorg op een drietal huisartsenposten, te weten Arnhem-Zuid, Arnhem Noord en Zevenaar.
De functie:

De invulling van de functie is gebaseerd op wettelijke kaders en het landelijk beroepsprofiel. De Physician Assistant (PA) werkt volgens de geldende NHG-standaarden en CBO-richtlijnen. Uitgangspunt is dat je zelfstandig bevoegd bent om basis huisartsenzorg te verlenen aan patiëntencategorieën waarin een PA zich bekwaam acht.

De werkzaamheden:


Als PA ben je werkzaam binnen een samenwerkingsverband met een huisarts. Je verricht consulten, verwijst zelfstandig en je voert kleine handelingen uit, waaronder hechten. Het huidige team van PA’s bestaat uit 8 medewerkers.
Wij vragen:

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend PA team. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing, met een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Minder uren dan 16 is bespreekbaar. Verder bieden wij ruime mogelijkheden om training en scholing te volgen in het kader van de beroepsuitoefening. 

Voor deze functie wordt binnen Onze Huisartsen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd, dit is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer informatie dan kun je contact opnemen met Henk Meussen, Manager Huisartsendienst Arnhem B.V., telefoon: 026 389 9650 / 06 46603948 of hmeussen@onzehuisartsen.nl.

Ben je enthousiast geworden stuur ons dan je CV met je motivatiebrief via onderstaande button.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 


Solliciteren op deze vacatureVacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern