POH-GGZ (5 tot 8 uur per week)


Onze Huisartsen is een regionale organisatie van en voor huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie draagt bij aan het verhogen en waarborgen van de kwaliteit en doelmatigheid van de 24-uurs huisartsenzorg voor patiënten in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende vraagstukken. Onze Huisartsen wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen.  Het bieden van zorg tijdens avond, nacht en weekenden alsmede ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ patiënten zijn speerpunten. Er zijn circa 200 huisartsen aangesloten bij Onze Huisartsen en er werken ongeveer 125 medewerkers verdeeld over vijf werkmaatschappijen: Onze Huisartsen BV, Huisartsendienst Arnhem BV, Ketenzorg Arnhem BV, GGZorg BV en Kwaliteit en Innovatie (KEI) BV.

Vacature
Onze werkmaatschappij GGZorg is vanaf half juni 2021 op zoek naar een enthousiaste praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) voor 5 tot 8 uur per week. Je gaat werken binnen een vaste huisartsenpraktijk: Huisartsenpraktijk Kroes te Zevenaar. Het betreft een solo praktijk met een stabiel en hecht team van 2 artsen, 3 assistentes, 2 POH-S, 2 POH GGZ en een praktijkmanager.

De huisartsenpraktijk ziet het leveren van huisartsenzorg als teamwerk. Zij streven naar betrokkenheid van het gehele team met ieder zijn eigen taakgebieden. Vertrouwen is hierbij de basis voor een goede samenwerking. De collega’s helpen elkaar en durven ook een ander om hulp te vragen. Werkdagen zijn bij voorkeur op woensdag of vrijdag.

De functie
In de functie van POH-GGZ verleen je binnen de huisartsenpraktijk eerstelijns zorg aan patiënten met uiteenlopende psychische en/of psychosociale en psychosomatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de spreekuren en overlegt waar nodig met de desbetreffende huisarts(en).

De werkzaamheden

Wij vragen

Voor de functie van praktijkondersteuner GGZ is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden
Een interessante en uitdagende functie binnen ons groeiende POH-GGZ team. Wij organiseren werkoverleg, ( Begeleide) intervisie en scholing gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing, schaal 8. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Hul, Manager GGzorg Arnhem, telefoon: 026-3899650.

Ben je enthousiast geworden stuur ons dan voor 8 maart as je CV met je motivatiebrief via onderstaande button.

De gesprekken vinden plaats vanaf 15 maart.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op deze vacatureVacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern