POH-GGZ Rheden (16 tot 24 uur)


Onze Huisartsen is een regionale organisatie van en voor huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie draagt bij aan het verhogen en waarborgen van de kwaliteit en doelmatigheid van de 24-uurs huisartsenzorg voor patiënten in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende vraagstukken. Onze Huisartsen wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen.  Het bieden van zorg tijdens avond, nacht en weekenden alsmede ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ patiënten zijn speerpunten. Er zijn circa 200 huisartsen aangesloten bij Onze Huisartsen en er werken ongeveer 125 medewerkers verdeeld over vijf werkmaatschappijen: Onze Huisartsen BV, Huisartsendienst Arnhem BV, Ketenzorg Arnhem BV, GGZorg BV en Kwaliteit en Innovatie (KEI) BV.

Vacature:
Onze werkmaatschappij GGZorg is op zoek naar een enthousiaste praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) voor 16 tot 24 uur. (Meer uren in overleg mogelijk). Je gaat werken binnen een huisartsenpraktijk, Praktijk Huijs en Doornink in Rheden. De huisartsenpraktijk werkt met een stabiel en hecht team van artsen, assistentes, POH-S POH-O, POH GGZ en een praktijkmanager in het centrum van Rheden. Werkdagen bij voorkeur op; maandag, dinsdag en vrijdag.

De functie:
In de functie van POH-GGZ verleen je binnen de huisartsenpraktijk eerstelijns zorg aan patiënten met uiteenlopende psychische en/of psychosociale en psychosomatische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de spreekuren en overlegt waar nodig met de desbetreffende huisarts(en).

De werkzaamheden bestaan uit:

Wij vragen:

Voor de functie van praktijkondersteuner GGZ is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie binnen ons groeiende POH-GGZ team. Wij organiseren werkoverleg, intervisie en scholing gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing, schaal 8. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Hul, Manager GGzorg Arnhem, telefoon: 026-3899650.

Ben je enthousiast geworden stuur ons dan je CV met je motivatiebrief via onderstaande button.

Je kunt reageren tot en met 24 april 2021. De gesprekken vinden plaats in week 15 en 16 .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op deze vacatureVacatures bij Onze Huisartsen


Vacatures extern