Onze Huisartsen voor zorgprofessionals

Online scholingen

Welkom op onze online scholingen pagina. U kunt hier scholingen terugkijken en informatie vinden over online scholingen, die zowel door Onze Huisartsen als externe partijen worden aangeboden.

Heeft u ergens een online scholing gevolgd, die u al uw collega’s in de regio zou willen aanraden? Laat het ons dan weten via scholingen@onzehuisartsen.nl.

Multidisciplinaire Richtlijn Chronische Nierschade (Onze Huisartsen)

In juni 2018 organiseerde Onze Huisartsen een scholingsavond over chronische nierschade. Internist-nefroloog Menno Kooistra van het Rijnstate ziekenhuis ging tijdens deze scholing in op de Multidisciplinaire Richtlijn Chronische Nierschade. Vanwege de grote belangstelling voor dit onderwerp is besloten deze scholing op te nemen en hier gratis voor andere belangstellenden ter beschikking te stellen.

Extern aanbod – e-learnings

Er worden steeds meer scholingen ook online aangeboden. Zo kunt u zich via de website van de LHV aanmelden voor de e-learning “huiselijk geweld en kindermishandeling: Werken met de meldcode”.

Ook de NHG biedt de mogelijkheid individueel en vanuit huis scholingen te volgen, zowel voor huisartsen als praktijkondersteuners.

Extern aanbod – Webinar

Een webinar is een vorm van online scholing, waarbij een scholing online en ‘live’ wordt uitgezonden en u dit vanaf elke locatie via uw smartphone, tablet, laptop of pc kunt volgen.

  • Het CIR (Centrum Integrale Revalidatie) organiseerde op woensdag 7 november 2018 een gratis webinar over “Ontwikkelingen Revalidatie Chronische Pijn”. Deze scholing wordt binnenkort online beschikbaar gesteld.
  • Pharmapartners biedt diverse (gratis) webinars met betrekking tot Medicom aan. Klik hier voor het actuele aanbod.