Gezocht: een stageplek MBO-4 doktersassistent

De behoefte aan doktersassistenten in de regio Arnhem is groot. Door stageplaatsen en leerwerkplekken aan te bieden zorgen we samen voor de juiste kwalitatief goed opgeleide doktersassistente. Met een stageplek geven we direct sturing en (ver)binding met de volgende generatie doktersassistenten in onze regio.

Voor huisartsenpraktijken

Is er in je huisartsenpraktijk ruimte voor een stagiair of een BBL-student? Wij horen dat graag! Via onderstaand formulier kun je de interesse voor één van de stages, het voortraject of een BBL-opleiding kenbaar maken. Dit kan als er al contact is met een student. Ook kunnen wij je ondersteunen in de bemiddeling. Na het invullen van het formulier nemen wij contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden stage of leerwerkplek

Meer informatie

Heb je een andere vraag of opmerking over opleiden in onze regio? Neem dan gerust contact op met Onze Huisartsen Academie via: 

Aanvraag subsidie

Heb je een stageplaats of een leerwerkplek beschikbaar in je praktijk, dan heb je waarschijnlijk ook recht op een passende vergoeding. Voor de begeleiding van een stagiair of student MBO-4 doktersassistent is subsidie beschikbaar. 

Meer informatie over subsidie aanvragen

Ondersteuning huisartsenpraktijken en studenten

Onze Huisartsen Academie ondersteunt huisartsenpraktijken en studenten tijdens de opleiding MBO-4 Doktersassistent. Dit doen wij door met het ROC Rijn IJssel afspraken te maken over het stageprogramma en de BBL-opleiding in de regio aan te bieden. Voor het studiejaar 2022-2023 is dit het aanbod:

  • Een nieuw stageprogramma in samenwerking met ROC Rijn IJssel.
  • Ontzorgend voor de huisartsenpraktijk door praktijkdagen via Onze Huisartsen.
  • Een voortraject voor de BBL opleiding bij Onze Huisartsen. Ideaal voor zij-instromers!
  • Een (verkort) BBL-traject in samenwerking met Spring Instituut.
  • Bemiddeling en ondersteuning door een stagecoördinator van Onze Huisartsen.

In deze folder lees je meer informatie.

Werken als doktersassistent, maar (nog) niet het juiste diploma?

Ben je graag in contact met mensen en zoek je een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om te werken in een huisartspraktijk als doktersassistent? Wij zijn op zoek naar jou! Door werk en studie te combineren kun jij met een BBL-opleiding het vak van doktersassistent leren. Als uit jouw CV en motivatie blijkt dat dit echt iets voor jou is, brengen we je graag in contact met één van de huisartsenpraktijken in de regio Arnhem en omstreken.

Ik zoek een leerwerkplek (BBL)