Raamcontract PT Medical

Ontvang korting op producten van PT Medical. Het raamcontract met PT Medical voorziet in een korting van 10% op onderhoud en 15% op de aanschaf van gebruiksartikelen.

Onze Huisartsen heeft een raamcontract met PT Medical. Huisartsenpraktijken krijgen korting op het preventief onderhoud van spirometers en kalibratiespuiten. 

Om in aanmerking te komen voor de kortingen en gebruik te maken van dit raamcontract, stuur dan een e-mail naar Wilma Wijers. Verwijs in de e-mail naar 'PT Medical raamcontract'.

Onderhoud kalibratiespuit

Onderhoud van kalibratiespuiten is een keer per jaar nodig. Praktijken die gebruikmaken van het raamcontract krijgen één keer per jaar een factuur via Onze Huisartsen. De prijs van het preventieve onderhoud bedraagt € 99 per jaar (exclusief btw). 

Verbruiksartikelen

Naast het onderhoud geeft PT Medical ook een korting van 10% op spirometrie verbruiksartikelen van Carefusion, Vyaire. Verbruiksartikelen worden rechtstreeks door PT Medical aan de praktijken in rekening gebracht. Bestelling gaat eenvoudig via de webshop.

Naar de webshop