Werken bij Onze Huisartsen

Doktersassistente (17 - 22 uur) huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp Huissen

Per maart 2023 zijn wij op zoek naar een gediplomeerde, liefst ervaren, doktersassistente. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 1 waarnemende huisarts, 1 AIOS, 4 assistentes, 1 POH-S en 1 POH-GGZ.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die van aanpakken weet. Wil je werken in een gezellig assistententeam in een goed georganiseerde huisartsenpraktijk, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!

Taken en verantwoordelijkheden:

Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënten. Je voert alle voorkomende werkzaamheden van een doktersassistente uit. Dit bestaat onder andere uit baliewerkzaamheden, triage aan de telefoon, het zelfstandig uitvoeren van assistentenspreekuren en administratie.

Wij vragen:

  • Een gediplomeerd doktersassistente.
  • Inzetbaarheid vanaf maart 2023 (eventueel in overleg vanaf 20 februari 2023).
  • Een teamplayer.
  • Flexibele en zelfstandige werkhouding.
  • Ervaring met HIS Medicom is een pré.

Wij bieden:

Een leuke en uitdagende baan in een enthousiast team. Een contract voor 17 tot 22 uur per week. Een dienstverband voor 6 maanden met uitzicht op een vast contract. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO huisartsenzorg doktersassistente.

Solliciteren:

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan nodigen wij jou graag uit om op gesprek te komen. Mail dan je motivatiebrief en CV naar maaykemeijers16@hotmail.com

Heb je nog vragen bel (06-28114973) of mail dan gerust.

Hopelijk tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.