Gezamenlijke inkoop: Inkoop XL

Onze Huisartsen en Inkoop XL werken samen om inkoopvoordelen te realiseren. Alle aangesloten huisartsenpraktijken kunnen van deze inkoopvoordelen gebruikmaken. Makkelijk, efficiënt en met lagere kosten.

Onze Huisartsen-bestelomgeving

In deOnze Huisartsen-bestelomgeving kun je vrijblijvend en kosteloos profiteren van inkoopvoordelen die oplopen tot meer dan 30%. In de bestelomgeving kun je bestellingen dien en nieuwe inkoopbehoeften melden. Als er inkooptrajecten zijn die onder de regio van Onze Huisartsen vallen, dan kun je daar ook gebruik van maken. Inkoop XL onderhandelt vervolgens met diverse leveranciers om zo te voorzien in specifieke behoeften van de huisartsenpraktijken in de regio Arnhem.

Waarom Inkoop XL?

Inkoop XL is een initiatief van huisartsen en gericht op huisartsen en andere zorgprofessionals. Organisaties en praktijken in de eerstelijnszorg beschikken meestal niet over een eigen inkoopafdeling. Inkoop XL is een professionele inkooporganisatie voor de eerstelijnszorg, die inkoop efficiënt uitvoert en uitgaven bundelt. Zo profiteer je van schaalvoordelen en goede inkoopvoorwaarden. 

Hoe werkt het?

Deelname aan Inkoop XL is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dankzij het inkoopcollectief kunt u echter profiteren van schaalvoordelen en gunstige inkoopvoorwaarden. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot meer dan 30%. In het portaal van Inkoop XL kunt je bij een leverancier de korting activeren. Je bestelt vervolgens gewoon bij de leverancier zelf.

Meer informatie

Lees de brochure voor meer informatie. In deze brochure staat ook het stappenplan voor aanmelding. 

Naar website Inkoop XL